Seminari per a músics
Del 5 al 8 de juliol

Col·laboració especial: Un matí amb Sergi Vergés

Barcelona, 1965.

Cursa la carrera de Tuba al Conservatori Municipal de Barcelona. Titulat en Trombó Jazz per l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

Durant els seus 35 anys de carrera professional, ha estat integrant de formacions de gèneres diversos en concerts i gires: Orquestra Plateria (durant 35 anys), Big Band de l’Aula, Big Band del Taller de Músics, Orquestra de l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya, John DuBuclet Jazz Orchestra, Big Band Jazz Terrassa, BAb Big Acoustic Band, David Bisbal (Gira Corazón Latino), etc. També ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, Big Band Girona Project, Perico Sambeat Flamenco Big Band, etc., i amb diverses companyies teatrals (Dagoll Dagom, Mario Gas, Teatre Nacional de Catalunya).

Ha acompanyat infinitat de músics de jazz i d’altres estils, tals com Phil Woods, Slide Hampton, Randy Brecker, Nicholas Payton, Jon Faddis, Robin Eubanks, Dave Liebman, Frank Wess, Frank Foster, Bob Mintzer, Dick Oatts, Dionne Warwick, Celia Cruz, Tito Puente, Armando Manzanero, Omara Portuondo, etc.

Ha dirigit la JODR (Jazz Orquestra del Raval), l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics (Festival de Jazz de Barcelona 2013), la Mallorca Jazz Orquestra, la Gran Canaria Big Band, la Big Band del Superior de les Illes Balear i va ser arranjador i director musical de la gala dels Premis Gaudí del Cinema Català 2010.En 2018 va ser l’encarregat de dirigir la big band del 25 aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música).

Ha participat en la gravació de més de 150 discos i en infinitat de treballs publicitaris i falques radiofòniques.

Ha col·laborat com a arranjador en discos i produccions de la Barcelona Jazz Orquestra, Miles Davis Tribute Band, Big Band de Badalona, SedaJazz Big Band, Canarias Big Band, Big Band de Gran Canaria, Big Band de Granollers, OJO (Original Jazz Orquestra del Taller de Músics), Andrea Motis & Joan Chamorro Big Band, Sant Andreu Jazz Band, David Pastor, Big Bom Band, Eladio Reinón Supercombo, Laura Simó, Pedro Ruy Blas, Orquestra Plateria, Los Rebeldes, Los Sencillos, etc.

Ha guanyat el 2o Premio de Grupos Amateur del Festival de Jazz de San Sebastián (1985) i el Premi al Trombó de l’Any de l’AMJM (Associació de Músics de Jazz de Catalunya) en 1994, 2000 y 2001.

Actualment és professor d’Arranjaments de Jazz al Conservatori Superior de Música del Liceu i de Trombó i Harmonia Moderna a l’Escola Folk del Pirineu. És trombó baix titular de la Barcelona Jazz Orquestra i la Barcelona Big Latin Band.

Dirigeix la Big Band del Liceu i el seu projecte personal, Rufaca Folk Jazz Orquestra, adaptació per a big band de la música tradicional del Pirineu, on resideix. El primer CD de la formació va quedar entre els 5 finalistes al Premi Enderrock de Jazz en 2018.

Contacte

Si vols més informació o tens alguna pregunta, no dubtis en fer-nos-ho saber, et contestarem tan aviat com ens sigui possible.

Contacte
reCAPTCHA