Seminari per a músics
Del 5 al 8 de juliol

El Càmping

El Càmping Senterada es caracteritza per un ambient distès i un tracte familiar. Ubicat en una zona privilegiada dels Pirineus, ofereix una infinitat de possibilitats per gaudir de la natura, els esports, activitats de muntanya, la cultura i la gastronomia de la zona o simplement gaudir del temps lliure en família.

El Càmping Senterada te una capacitat de 500 persones, amb un total de 51 parcel·les amb sòl d’herba i molta ombra. Les nostres parcel·les tenen de 80mº a 100mº i la majoria d’elles estan envoltades (parcel·lades) de bardissa. A més de la zona d’acampada, el càmping ofereix la possibilitat d’allotjar-se en Bungalows de fusta totalment equipats amb calefacció, aigua calenta, WC, cuina… amb una capacitat de fins a 6 persones.

Entre les instal·lacions destaquen la piscina i el Bar-Restaurant, a més del parc infantil, els lavabos, dutxes d’aigua calenta, les aigüeres, rentadores, connexió elèctrica, zona Wi-Fi, servei de supermercat i d’altres comoditats de les que disposa tot un càmping de 2ª categoria.

A més de banyar-vos a la piscina, els més atrevits, també us podreu remullar al riu Flamisell, que passa pel mateix càmping i on també hi podreu pescar si disposeu de la llicencia corresponent.

Contacte

Si vols més informació o tens alguna pregunta, no dubtis en fer-nos-ho saber, et contestarem tan aviat com ens sigui possible.

Contacte
reCAPTCHA