Seminari per a músics
Del 5 al 8 de juliol

Presentació

Que és “Camping Jazz Senterada”?

El Càmping Jazz Senterada és un seminari que vol reunir a músics de diferents nivells i inquietuds perquè comparteixin experiències al costat d’altres músics i mestres amb un gran reconeixement i trajectòria en l’àmbit del jazz i la música moderna.

Pretenem que tothom pugui gaudir de la música en un entorn immillorable, fora de les aules, escoles i conservatoris.

Un seminari que vol que la música, l’experiència i l’aprenentatge es fusioni en mig d’un ambient relaxat i distes envoltats de natura i a l’aire lliure.

A on?

El seminari es farà en un petit càmping familiar situat a les portes de la Vall Fosca (Pallars Jussà, Lleida), al poble de Senterada. Tots els músics estaran allotjats en bungalows a pensió complerta i podran gaudir de tots els serveis que ens ofereix el Càmping Senterada (www.campingsenterada.cat).

Amb qui?

Càmping Jazz Senterada contarà amb els mestres Jordi Gaspar Caro (contrabaix), Guim G. Balasch (saxo), Jordi Farrés (guitarra), Ramón Ángel (bateria) i una col·laboració especial de Sergi Vergés (Director de Big Band i compositor).

Cadascú ens donarà la seva visió i coneixement sobre diferents punts i aspectes importants de la música. Tot això es farà mitjançant màsters, classes de conjunt instrumental,

Quan?

El seminari Càmping Jazz Senterada es realitzarà els dies del 5 al 8 de juliol.

El seminari és obert a tots els instruments, inclosa la veu. El preu de la inscripció són 280€. Inclou el seminari més allotjament (cal portar tovallola i llençols o sac de dormir) i pensió completa des de divendres tarda fins dilluns després d’esmorzar.

Per realtzar la preinscripció ompliu el formulari aquí.

Vídeo de la edició 2017.

Contacte

Si vols més informació o tens alguna pregunta, no dubtis en fer-nos-ho saber, et contestarem tan aviat com ens sigui possible.

Contacte
reCAPTCHA